Howdy Folks!

Allereerst natuurlijk een gelukkig nieuwjaar toegewenst vanaf deze kant!

2014 Zal een jaar worden waarin er allerlei leuke dingen ten uitvoer zullen worden gebracht. De nadruk zal niet zozeer liggen op optredens, maar meer op het schrijven en produceren van muziek, waarmee we op dit moment al druk bezig zijn!
Samen met mijn “maatje van het eerste uur” Erwin Funke en nieuwkomer Andre Westerdijk zijn we als een enthousiast driespan aan het werk om wat mooie liedjes de wereld in te helpen. De productiviteit is beangstigend, we gaan als een stoomtrein waarvan de rem kapot is!

Al met al zou ik zeggen; “hou mij/ons in de gaten!”

2014 gaat ook het jaar worden waarin ik/we het vooral moeten hebben van mijn/onze zelfredzaamheid en enthousiasme. Er zijn wat opdrachten binnen gekomen die perfect passen in ons straatje qua nummers schrijven en er zijn wat kennissen bij gekomen die mij als artiest uit een kringetje kunnen helpen waarin ik (met alle respect voor de reeds betrokkenen) geen steek verder kom.

Bij Erwin de performer zal de nadruk nog meer gaan liggen op de countrymusic en dan verre van het “gladde werk” dat we hier in Nederland gewend zijn. Ook daar kijk ik met enthousiasme naar vooruit! Ik weet dat dat minder optredens hier in Nederland zal betekenen, maar ook daar is men inmiddels druk mee bezig om eens te zien hoe ver we over de grens kunnen komen…..

Ik laat het hier even bij, rest mij alleen te zeggen dat 2014 het jaar moet worden waarin hopenlijk iedereen zal bereiken wat hij/zij wil!! Never lose faith and go for it!!

E.

2014Dr-a

Howdy folks!

2013 is inmiddels in volle gang en er staan wat vernieuwingen aan te komen. Op dit moment zijn Erwin Funke en ondergetekende weer begonnen aan het schrijven van een nieuw album. Na ons nederlandstalige uitstapje gaan we terug naar waar we goed in zijn en ons prettig(ger) bij voelen; country-rock!
Er zijn inmiddels wat nummers klaar qua tekst en er staan al wat stukjes muziek op tape. Het gaat een redelijk persoonlijk album worden met lekkere uptempo nummers en wat ballads. Een boel teksten zijn geschreven naar aanleiding van de dingen die ik de afgelopen tijd heb meegemaakt (goed en slecht) maar er zijn er ook bij met een wat komische ondertoon… Kortom, we gaan er weer voor!

Ook zijn we druk bezig een band te formeren om de wat grotere optredens mee te gaan doen. Jawel: we gaan weer compleet live!

Voor nu wens ik iedereen alle goeds de aankomende periode en hou deze site en de andere media in de gaten voor meer nieuws!

E.

Hier nog een filmpje opgenomen tijdens mijn CD presentatie waarop “Ring of Fire” is te horen. Het is geen geweldige beeld/geluidskwaliteit, maar leuk was het wel!

Howdy folks!

2012 is bijna voorbij. We hebben een leuk jaar achter de rug. Daar waren natuurlijk de releases van “Het mag niet” en “Annemarie” en natuurlijk het maken van de video’s bij deze twee nummers.
Ook de optredens en interviews die ik heb mogen doen afgelopen jaar waren ontzettend leuk en in sommige gevallen machtig interessant. Een van de hoogtepunten was voor mij persoonlijk de CD presentatie in het Zwaantje! Een boel nieuwe mensen ontmoet en wat nieuwe kennissen opgedaan. Kortom, het was een goed en gezellig jaar!

Verder valt er op dit moment te melden dat we op het gebied van de country muziek de interesse hebben gewekt van bronnen waar ik op dit moment alleen maar even zijdelings melding van kan maken, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

En dan was er vorig jaar natuurlijk het liedje waar we mee zijn begonnen. Mede naar aanleiding van wat mailtjes en gewoon omdat we het zelf leuk vinden, heben we besloten om hem nog een keer opnieuw uit te brengen: Christmas is the best time of the year!

Rest mij nog jullie allen een geweldige feestmaand toe te wensen! Alvast prettige kerst en een gezellig oud en nieuw! Ik hoop dat 2013 iedereen zal brengen wat hij/zij er van verwacht!

En hier alvast weer de clip: Christmas is the best time of the year! (toch?)

E.