Monthly Archives: september 2012

En hier is dan de clip! We hebben enorm veel lol gehad bij het opnemen en ik hoop dat jullie hem mooi vinden!

Onder het motto: ” alle goeie dingen komen langzaam” kan ik melden dat mijn mini-album definitief 28 september uit gaat komen! Na wat hobbels en bobbels in de beginfase zijn we er in geslaagd om (naar ons idee) een leuk product af te leveren.

Toen mijn maatje Erwin Funke en ik vorig jaar begonnen met dit project hadden we eigenlijk nog geen idee waar we aan begonnen. Dat veranderde gaandeweg absoluut!  Mijn manager Hans (Tok-Producties) de Jonge wees mij op de studio en de persoon van Piet-Cees van der Wel als de perfecte plek om de CD op te nemen. Dit bleek een gouden greep…. Naast een uiterst professionele werkhouding heeft deze man een enorm gevoel voor humor, zodat het tussen de bedrijven door meer een vriendschappelijk project leek dan een zakelijk. Onder dat soort omstandigheden werk ik het liefst…

Ook moet ik in dit geval nog even zeggen dat we bij de productie enorm veel hulp hebben gehad van mensen die het gewoon leuk vonden om te doen.  Langs deze weg nogmaals mijn dank!

Nu, een dik half jaar en twee singles later, is het dan zover: Ons mini-album, de CD komt 28 september uit! Het is een album waar ik best trots op ben. De nummers zijn zeer divers qua stijl, door mijzelf geschreven (op een tekst van Jan-Anne van der Wel na) en stuk voor stuk prachtig gearrangeerd en qua muziek aangevuld door Erwin Funke.

Tegelijk met de release van ons mini-album, komen we ook 28 september met een nieuwe single en een nieuwe videoclip. De titel: “Annemarie” Een liedje dat ik al in 1993 heb geschreven voor een toenmalige vlam.  Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Als de clip uit komt, plaatsen we hem natuurlijk naast youtube ook op deze site! Hieronder alvast een foto, genomen tijdens de opnamen.

Bij een release hoort natuurlijk ook een presentatie! En daar gaan we een feestje van maken op 28 september a.s. in Cafe Bar het Zwaantje aan de Markt in Beilen!

Collega-zangers Rene Becker en Jan Vaartjes zullen hun medewerking verlenen om er een gezellig feest van te maken en daarnaast heb ik zelf (samen met twee maatjes) ook nog wat leuke dingetjes in petto. Natuurlijk zal ik een paar nummers van de CD ten gehore brengen en deze zal ook verkrijgbaar zijn tijdens de presentatie in het Zwaantje!

Bij deze bent U dus van harte welkom 28 september in het Zwaantje te Beilen! Laten we er met elkaar een gezellige avond van maken! Ik heb er zin in!!!

E.