Howdy folks!

2012 is bijna voorbij. We hebben een leuk jaar achter de rug. Daar waren natuurlijk de releases van “Het mag niet” en “Annemarie” en natuurlijk het maken van de video’s bij deze twee nummers.
Ook de optredens en interviews die ik heb mogen doen afgelopen jaar waren ontzettend leuk en in sommige gevallen machtig interessant. Een van de hoogtepunten was voor mij persoonlijk de CD presentatie in het Zwaantje! Een boel nieuwe mensen ontmoet en wat nieuwe kennissen opgedaan. Kortom, het was een goed en gezellig jaar!

Verder valt er op dit moment te melden dat we op het gebied van de country muziek de interesse hebben gewekt van bronnen waar ik op dit moment alleen maar even zijdelings melding van kan maken, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

En dan was er vorig jaar natuurlijk het liedje waar we mee zijn begonnen. Mede naar aanleiding van wat mailtjes en gewoon omdat we het zelf leuk vinden, heben we besloten om hem nog een keer opnieuw uit te brengen: Christmas is the best time of the year!

Rest mij nog jullie allen een geweldige feestmaand toe te wensen! Alvast prettige kerst en een gezellig oud en nieuw! Ik hoop dat 2013 iedereen zal brengen wat hij/zij er van verwacht!

En hier alvast weer de clip: Christmas is the best time of the year! (toch?)

E.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *