Howdy folks!

2013 is inmiddels in volle gang en er staan wat vernieuwingen aan te komen. Op dit moment zijn Erwin Funke en ondergetekende weer begonnen aan het schrijven van een nieuw album. Na ons nederlandstalige uitstapje gaan we terug naar waar we goed in zijn en ons prettig(ger) bij voelen; country-rock!
Er zijn inmiddels wat nummers klaar qua tekst en er staan al wat stukjes muziek op tape. Het gaat een redelijk persoonlijk album worden met lekkere uptempo nummers en wat ballads. Een boel teksten zijn geschreven naar aanleiding van de dingen die ik de afgelopen tijd heb meegemaakt (goed en slecht) maar er zijn er ook bij met een wat komische ondertoon… Kortom, we gaan er weer voor!

Ook zijn we druk bezig een band te formeren om de wat grotere optredens mee te gaan doen. Jawel: we gaan weer compleet live!

Voor nu wens ik iedereen alle goeds de aankomende periode en hou deze site en de andere media in de gaten voor meer nieuws!

E.

Hier nog een filmpje opgenomen tijdens mijn CD presentatie waarop “Ring of Fire” is te horen. Het is geen geweldige beeld/geluidskwaliteit, maar leuk was het wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *