Howdy Folks!

Allereerst natuurlijk een gelukkig nieuwjaar toegewenst vanaf deze kant!

2014 Zal een jaar worden waarin er allerlei leuke dingen ten uitvoer zullen worden gebracht. De nadruk zal niet zozeer liggen op optredens, maar meer op het schrijven en produceren van muziek, waarmee we op dit moment al druk bezig zijn!
Samen met mijn “maatje van het eerste uur” Erwin Funke en nieuwkomer Andre Westerdijk zijn we als een enthousiast driespan aan het werk om wat mooie liedjes de wereld in te helpen. De productiviteit is beangstigend, we gaan als een stoomtrein waarvan de rem kapot is!

Al met al zou ik zeggen; “hou mij/ons in de gaten!”

2014 gaat ook het jaar worden waarin ik/we het vooral moeten hebben van mijn/onze zelfredzaamheid en enthousiasme. Er zijn wat opdrachten binnen gekomen die perfect passen in ons straatje qua nummers schrijven en er zijn wat kennissen bij gekomen die mij als artiest uit een kringetje kunnen helpen waarin ik (met alle respect voor de reeds betrokkenen) geen steek verder kom.

Bij Erwin de performer zal de nadruk nog meer gaan liggen op de countrymusic en dan verre van het “gladde werk” dat we hier in Nederland gewend zijn. Ook daar kijk ik met enthousiasme naar vooruit! Ik weet dat dat minder optredens hier in Nederland zal betekenen, maar ook daar is men inmiddels druk mee bezig om eens te zien hoe ver we over de grens kunnen komen…..

Ik laat het hier even bij, rest mij alleen te zeggen dat 2014 het jaar moet worden waarin hopenlijk iedereen zal bereiken wat hij/zij wil!! Never lose faith and go for it!!

E.

2014Dr-a

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *